keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

PIENIKIN LOMA TEKEE HYVÄÄ


Loma se katkaisee arjen aika mukavasti. Vaikka kyseessä olisi vähän pienempikin loma, viikonlopun tai pidennetyn viikonlopun mittainen loma, tuntuu arki aina vähän erilaiselta loman jälkeen. Erityisesti kun pääsee käymään jossain muissa ympyröissä välissä. Oli ne muut ympyrät sitten toisessa kaupungissa, toisessa maassa tai maapallon toisella puolella.

Me vietettiinkin viime viikonloppu, itseasiassa kokonaiset neljä päivää ja risat, Prahassa! Kerta oli mulle Prahassa ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen! Kaupunki oli varsin ihana kaikkine kauniine rakennuksineen, nähtävyyksineen ja kulttuureineen. Välillä tuntui kuin olisi ollut jossain keskiaikaisessa sadussa!


Ruokakulttuuri oli melko mielenkiintoinen ja erilainen sekin, kaikkine makkaroineen ja lihoineen. Rakastan matkustellessa syödä just sellasta ruokaa kuin paikallisetkin, enkä liikoja stressaa etenkään noin lyhyellä lomalla että syönkö kasvisruokaa vai en (kun en muutenkaan toki stressaa :D). Makkaraa, lihaa, gulassikeittoa... Mutta myös paljon kaalia ja muita herkkuja! Ja oluttakin tuli juotua siihen nähden paljon, etten muuten oikein oluesta niin välitä :D. Mikäs siinä kun olut maksaa ravintolassa vähemmän kuin vesi!

Kuvasin reissussa myös melkoisesti videomateriaalia, josta aion taas tehdä videon! Sitä työstän varmaan enemmän vasta loppuviikosta, sillä tässä täytyy saada pari kouluhommaa loppuun vielä tämän arkiviikon aikana. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti