tiistai 13. maaliskuuta 2018

VLOG: MY DAY - KUVAUKSET + PRESSITILAISUUS


Hei!! 

Vähän myöhässä tulee tämä video, jonka kuvasin tosiasiassa jo tammi-helmikuun vaihteessa, mutta mitäs sen sitten toisaalta väliä - ulkona näyttää ainakin suurinpiirtein samalta ja yhtä harmaalta tällä hetkellä😉

Tää videoiden kuvaaminen ja editoiminen se vaan on superhauskaa! Tällä kertaa videolla on tosiaan My Day -tyylisesti mun päivä, johon kuului lenkki, opiskelua ja reissu Helsinkiin, missä kävin Sportyfeel Helsinki City Running dayn pressitilaisuudessa ja sen perään kuvauksissa Lauran studiolla! 

Kuvauksissa unohdin valitettavast filmata, mutta videon lopussa näkyy pari kuvaa, joita otettiin tuona päivänä! 😍 Käyhän siis katsomassa video, tykkää ja tilaa mun kanava! 😘 Hitaasti mutta varmasti kuvaan lisääkin videoita! Kannattaa myös käydä tsekkaamassa video, jonka kuvasin meidän häämatkalla Riossa.

Tuohon päivään liittyy oleellisesti myös se, että mut valittiin tosiaan Sportyfeel-lähettilääksi täksi kevääksi!! Jee! Itse juoksen 19.5. järjestettävässä Helsinki City Running Day:ssa puolimaratonin (niin kuin viimekin vuonna), mutta tuona päivänä voi juosta myös maltillisemmin esim. 5km tai 10km lenkin, tai lähteä todella haastamaan itsensä puolimaratonille tai jopa kokonaiselle maratonille, joka on sen jäätävät 42km ja risat pitkä matka! 😱 Itse en maratonille tälläkään kertaa uskalla lähteä, mutta varmasti vielä joskus! 

Onko ketään teistä jo ilmoittautunut juoksemaan? Tai mahdollisesti harkitsemassa moista? 😏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti