maanantai 30. huhtikuuta 2018

ÄLÄ LUOVUTA

TÄÄLLÄ OLLAAN! Suurin piirtein täysissä sielun ja kehon voimissa! 

Tuntuu että aika ja henkinen kapasiteetti ei ole riittänyt tulla tänne viime aikoina kirjoittelemaan. Päivät menee töissä, illat missä milloinkin, edellisviikonloppuna olin menossa torstaista sunnuntaihin, kun ensin käytiin äititytärreissulla päivä Tukholmassa -reissulla, ja sieltä suuntasin suoraan Turkuun Sofian tupareihin ja muuten onkin sitten vaan ollut yhtä hullunmyllyä tämä elämä jos näin vois sanoa. :D 

Mun on suurin piirtein viimeinen kuukausi pitänyt tulla kertomaan mun uusista työkuvioista vähän! Oon nimittäin nyt ollut tasan kuukauden (tai eilen tuli tasan kuukausi täyteen) ihan uudessa työpaikassa. Työ on paitsi mulle uusi, myös ihan itsessäänkin uusi nimittäin sain tilaisuuden viettää tämän kesän töissä eräässä Start Up -yrityksessä. Juttua ei ole vielä kunnolla julkistettu eikä lanseerattu  (vaikka meidän nimi Aamulehdessä jo pari viikkoa sitten vilahtikin...), mutta tulen varmasti kertomaan sitten vaikka lisää myöhemmin! 

Parasta tässä on nyt siis se, että saan tehdä niitä kuuluisia oman alan töitä. Eli markkinointia. Mutta koska kyseessä on start up, ja jos mitään käsitystä on start upeista niin voi vaan kuvitella että pääsen tekemään ihan kaikkea maasta taivaaseen. 


Multa on meinannut jossain vaiheessa usko loppua sen itselle oikeasti mieleisen työpaikan löytymisessä. Siis sen että sais oikeasti tehdä sellaista työtä mihin oon valmistautunut tässä viimeiset 3-4 vuotta. Lukuisia työhakemuksia ja CV:itä, ihan jäätävän monta työtuntia niiden tekemiseen ja sitten saa aina sen sähköpostiviestin jossain vaiheessa: "Kiitos kiinnostuksestasi yritystämme kohtaan. Olemme nyt tehneet valinnan rekrytoitavasta henkilöstä ja valitettavasti valinta ei tällä kertaa kohdistunut sinuun." Silti tuntuu että opiskelukaverit ravaa koko ajan työhaastatteluissa ja saa kaikkia super siistin kuuloisia jobeja.

Veikkaan että siellä ruudun toisella puolella voi olla aika monta muutakin jotka on samassa turhautuneessa tilassa kuin mäkin olin pitkään. Viestini teille: ÄLÄ LUOVUTA! Ne käytetyt työtunnit työhakemuksiin palkitaan vielä. 

Lisäksi kannustaisin kaikkia juttelemaan niiden tyyppien kanssa, jotka sen unelmien työpaikkansa ovat jo saaneet. Mikä on heidän kikkansa, että haastattelukutsuja ropisee? Itse sain vastauksen ihanalta opiskelukaveriltani Noralta, jolta kysyin suoraan: "Mikä on sun salaisuus?" Niinpä Nora lähetti mulle ystävällisesti omia CV:itään ja hakemuksiaan ja tajusin mikä niissä oikein oli. Otin niiden ulkoisesta ilmeestä mallia ja lähetin nykyiseen työpaikkaani. Toki sisällön keksin ihan itse. ;) Nykyinen esimieheni sanoi että kyseessä oli paras työhakemus mitä hän on nähnyt. 

Tuolla CV:llä ja työhakemuksella sain myös napattua itselleni tästä yrityksestä koko aikaisen duunin, vaikka haku oli vain osa-aikaiseksi - yritykseen haettiin kahta osa-aikaista: markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen; myin itseni kokoaikaisena ja tässä sitä ollaan, hoitamassa molempia potteja. 

Eli siinäpä ne mun päivät sitten meneekin. Lisäksi puolimaratoniin eli Helsinki City Runiin on huomenna enää alle 3 viikkoa, joten treenit käy kuumana enkä oikeastaan malta taaskaan yhtään odottaa että pääsis jo juoksemaan! Täytyy toivoa että kelit olis taas yhtä kohdallaan kuin ne oli viime keväänäkin!

Nyt mitä parhainta vappua teille ystävät!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti