tiistai 8. toukokuuta 2018

ENSI VIIKOLLA JUOSTAAN HCR2018

Huomenta sweeties!

Ihanaa kun kevät ja melkein jopa kesä on vihdoin täällä! Sen verran lämpimistä keleistä saatiin ainakin täällä Tampereella nauttia viikonloppuna ja nyt alkuviikostakin. Ensi viikonlopuksikin on luvattu reilut 20 astetta lämmintä mikä on sekin erittäin JEES! 

Sunnuntaina otinkin ilon irti tuosta kesäisestä säästä ja juoksin vuoden ekan lenkin T-paita päällä! Pitkät juoksuhousut olis myös voinut vaihtaa juoksuhameeseen ihan mennen tullen, sillä välillä oli niiiin kuuma että meinasin läkähtyä. 

Sunnuntain lenkki ei ollut muutenkaan ihan mikään helpoimmasta päästä sillä päätin juosta viimeisen pitkän lenkin ennen ensi viikon lauantain puolimaratonia! Juoksin 20,7 km ja aikaa tähän kului tasan 2h. Vaikka juoksin kaiken kaikkiaan hyvällä fiiliksellä, meinasi nestehukka alkaa vaivaamaan, mikä ei tietenkään ole sinänsä minkään sortin ihme :D Koska hulluhan juoksee tollasen matkan ilman vettä. No, keksin kuitenkin Arboretumissa piipahtaa pienessä kahvilassa josko ne sieltä tarjoaisi mulle mukillisen vettä ja kyllähän sieltä ystävällinen mies minulle sen tarjosi! Oon siis ihan varma, että kun ensi viikon lauantaina Helsingissä juostaan Helsinki City Runin puolimaraton, niin nesteytyksellä ja muulla tankkauksella jaksetaan vieläkin paremmin! Oon kyllä niin fiiliksissä että pääsee taas juoksemaan ja vähän haastamaan itseään! Ja liittyen tuohon puolimaratoniin, sain mahdollisuuden aloittaa hyväntekeväisyyskeräyksen juoksun yhteyteen. Asetin keräykselle 500€ tavoitteen, ja itselleni 1h 45 minuutin juoksutavoitteen, ja uskon että tuo keräys myös motivoi mua ja saa vähän lisäenergiaa ja -voimaa mun jalkoihin. 

Keräykseen on tullut jo mukava alkupotti, joten jos haluat olla mukana takaamassa lapsille hyviä ja parempia sairaalaoloja nyt ja tulevaisuudessa, tule ja tee lahjoitus mun keräykselle joka menee kaikki Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle! 

LAHJOITTAMAAN PÄÄSET TÄSTÄ: Pienikin lahjoitus auttaa!

Kiitos jo etukäteen!💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti